nieuws

Diploma halen bij centra vakopleiding

bouwbreed

De Centra Vakopleiding mogen voortaan voor 244 beroepsopleidingen erkende diploma’s en certificaten afgeven. Zij verwachten dat de cursisten hierdoor een grotere kans hebben om werk te vinden. De opleidingen bij de centra zijn sterk op de praktijk gericht en proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij de capaciteiten van de cursist. Veel cursisten komen bij de centra terecht via het arbeidsbureau.

Zo’n 80% van de cursisten vindt binnen drie maanden een betaalde baan. Er zijn 54 centra met vakopleidingen met in totaal 25.000 cursisten. De opleidingen leiden op voor diverse beroepen in de technische sector, administratieve dienstverlening, commerciele dienstverlening en horeca.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels