nieuws

Congres besteedt aandacht aan nieuwe en duurzame bouwmaterialen

bouwbreed Premium

Van 21 tot 23 april wordt in het MECC te Maastricht de ‘5th European Conference on advanced materials, processes and applications’ gehouden. Er wordt onder andere aandacht besteed aan nieuwe materialen voor de bouw.

Het congres wordt gehouden door de Bond voor Materialenkennis, voor de Federation of European Materials Societies (FEMS). Alle lezingen worden in het Engels gegeven. Het programma voor de bouw wordt op 21 april ’s middags geopend met een lezing over nieuwe bouwmaterialen in de Verenigde Staten. Daarna komen de flexibiliteit van kantoorgebouwen, hoogbouw, lichte materialen en het (dis)assembleren op de bouwplaats aan de orde. Op 22 april worden ’s ochtends lezingen gehouden over onder meer duurzame bouwmaterialen en LCA’s.

Inlichtingen zijn te verkrijgen bij het secretariaat van Euromat 97 te Zwijndrecht, tel. 078 6192655, e-mail bvm0120worldonline.nl.

Reageer op dit artikel