nieuws

Verwarmingspanelen leveren snel warmte

bouwbreed Premium

Voor verwarming van alle mogelijke ruimten heeft Heatec Ecosun de ‘Ecosun’ elektrische verwarmingspanelen op de markt gebracht. Ze hebben inmiddels de CE-markering verworven.

De panelen bestaan uit een cassette van een ijzer-zinklegering met een plaatdikte van 0,7 mm. Het stralingsdeel is aan de binnenzijde voorzien van Thermoquartz en aan de buitenzijde van thermocrystal. De emissiegraad epsilon van dit oppervlakte is 0,96. Het verwarmingselement bestaat uit een grafieten hittefolie, dat aan beide zijden is voorzien van isolerende folie. Om warmteverlies aan de achterzijde te verminderen is het paneel geisoleerd met een 40 mm dikke glaswoldeken.

De verwarmingspanelen zijn in diverse afmetingen door Heatec Ecosun Diran Trade BV te Amsterdam te leveren, oplopend van 600 x 300 x 40 mm van 100 Watt tot 1192 x 595 x 30 mm van 600 Watt, afhankelijk van de nodige capaciteit. Ze zijn geschikt voor opbouwmontage aan het plafond of voor inbouw in verlaagde plafondsystemen. Voorts zijn ze geschikt voor ruimten met een beschermingsfactor van IP 20.

Er zijn tevens verwarmingspanelen te verkrijgen voor verticale montage.

Ecosun stralingspaneel is horizontaal in of aan het plafond of verticaal aan de wand te monteren.

Reageer op dit artikel