nieuws

Twijnstra Gudde gaat verder met Buck

bouwbreed Premium

De Twijnstra Gudde Groep heeft de smaak te pakken. Na de verwerving van de twee Engelse bedrijven DEGW International en Marketing Improvements Group heeft men nu een alliantie gesloten met Buck Consultants International (BCI). In deze samenwerking bundelen beide dienstverleners hun krachten op het gebied van verkeer en vervoer, logistiek en ruimtelijke inrichting.

Door de alliantie zal BCI in de vestigingen van Twijnstra in Parijs, Londen, Berlijn en Madrid kantoren openen. Buck heeft al vestigingen in Nijmegen, Lausanne en Greenwich (Connecticut/ USA).

BCI heeft vooral faam verworven met onderzoeken op het gebied van internationale locatie- en vestigingsstudies. Het bedrijf begeleidt veel Amerikaanse bedrijven bij vestigingsplaatsonderzoeken in Europa.

Reageer op dit artikel