nieuws

P.E.R.M. Linders: “Onder aanvoering van trendsetters als Pi de Bruijn en Jo Coenen zal het gebruik van thermische gevelisolatie een vlucht nemen.”

bouwbreed Premium

“Gepleisterd bouwen is een snel opkomende trend in Nederland. Thermische gevelisolatie zal daarom een vlucht nemen.” Dat stelt de heer P.E.R.M. Linders (32). Hij is per 1 december benoemd tot adjunct-directeur Afbouw Bedrijf Amersfoort. Daarvoor werkte hij als poadviseur bij Isoned in Tiel.

Linders: “Ik ben van de leverancierszijde naar de afnemerszijde verhuisd. Het product is echter hetzelfde gebleven: thermische gevelisolatie. Dat product zal de komende jaren -onder aanvoering van bekende architecten als Jo Coenen en Pi de Bruijn, die dit product regelmatig aanwenden als gevelverfraaiing- steeds meer gebruikt gaan worden. En dan vind ik het leuker om aan de commerciele kant van de ondernemer te staan, dan aan de kant van de leverancier. Daarnaast vind ik het interessant om ook zelf, als bedrijf althans, trendsetter te zijn. Wij doen dat door contacten te onderhouden met opdrachtgevers en architecten over specifieke bouwpoen. Op die manier praten we in het ontwerpstadium al mee over het gebruik van thermische gevelisolatie, en hoe dat moet worden toegepast. Dat heeft grote voordelen voor de detaillering, omdat je van elkaars kennis kunt profiteren. Daarnaast blijven wij zo op de hoogte van de wensen van de klant. Met de ontwikkeling van nieuwe producten proberen we daar weer op in te spelen.”

Reageer op dit artikel