nieuws

Oplegmaterialen vernieuwd

bouwbreed Premium

Mavotrans heeft zijn programma oplegmaterialen voor de Nederlandse bouwmarkt vernieuwd. Onder de naam Menhir worden bouwvilten van hoogwaardige samenstelling op de markt gebracht. Het zijn synthetische vilten samengesteld uit polypropyleenvezels, die zijn in te zetten bij bouwkundige en constructieve toepassingen. Ze zijn in hoge mate bestand tegen veroudering, rotten niet en geven geen verkleuring bij lekkage. Het bouwviltprogramma bestaat uit vijf typen in verschillende afmetingen en rollengten. Ze zijn bestand tegen vocht.

Mavotrans BV te Zoetermeer is tevens leverancier geworden van Resolastic-N, een met polyurethaan gebonden gerecycled rubber. Het wordt onder andere gebruikt voor het opleggen van beganegrondvloeren. Het is veerkrachtig en heeft goede akoestische eigenschappen.

Reageer op dit artikel