nieuws

Geveke bouwt Drents distributiecentrum Heineken

bouwbreed

Alle horecaleveranties in de provincie Drenthe vinden over een klein jaar plaats vanuit het nieuw te bouwen distributiecentrum van bierbrouwer Heineken op het Logistiek Centrum Hoogeveen. De bouw ging onlangs van start en neemt negen maanden in beslag. Met de bouw is een bedrag van luttele miljoenen gemoeid. Oktober 1997 staat de ingebruikname gepland.

Heineken kocht voor de bouw van het distributiecentrum een kavel van 15.000m2 aan. Het complex neemt daarvan 6600m2 in beslag.

Het twee bouwlagen tellende centrum omvat een hal met een omvang van 4500m2, de kantoorruimte beslaat 2100 m2. De bouw wordt uitgevoerd door Lodewijk Geveke Bouw uit Haren, naar een ontwerp van Ingenieursbureau Ouwerkerk-Van der Bom BV uit Hellevoetsluis.

Reageer op dit artikel