nieuws

Bouwcenter gaat ook verhuren

bouwbreed Premium

De Bouwcenter Groep zal het komend jaar op dertig verschillende plaatsen professioneel gereedschap en bouwmateriaal gaan verhuren. Dat maakte de heer D. Regenbogen, de algemeen directeur van Bouwcenter bekend bij de officiele opening van het nieuwe hoofdkantoor van de groep in Woerden.

Bouwcenter heeft de licentie voor de Benelux verworven van de Hire Shops, een huurformule die in Groot Brittannie door steiger en bouwmaterialen fabrikant HSS is ontwikkeld.

Komend jaar zal binnen de Bouwcenter Groep een softwarepakket worden geinstalleerd waarmee de automatisering van de centrale organisatie en de deelnemende ondernemingen een feit zal zijn. Het bijzondere van dit pakket is de mogelijkheid voor de verschillende deelnemers om hun activiteiten te ke vergelijken met de andere deelnemers. Hierdoor zullen mogelijke problemen in de bedrijfsvoering snel aan het licht treden.

Reageer op dit artikel