nieuws

ASM-dilatatieprofiel geschikt voor meeste vloeren

bouwbreed Premium

Om krimpverschijnselen van vloeren te elimineren heeft Storax, ASM dilatatieprofielen op de markt gebracht in diverse uitvoeringen, afhankelijk van het toepassingsgebied. Het bedrijf kent vijf uitvoeringen.

Het programma omvat hard pvc profielen met een flexibel middenstuk voor het dilateren van tegelvloeren, krimpvoegprofielen met een neopreeninlage in aluminium, roestvaststaal of messing, speciale profielen voor sportvloeren, dilatatie voegprofielen voor het inbouwen in estrichvloeren en renovatieprofielen voor inbouw in vloeren achteraf. Het bedrijf heeft de dilatatieprofielen van aluminium, roestvaststaal en messing zowel met losse instelankers als met een doorlopend ankerprofiel voor diverse inbouwhoogten in vloeren.

De inlage is in sommige gevallen te verwisselen en is vanaf 300 meter te leveren in elke gewenste kleur. Voor elke situatie van belasting heeft het bedrijf Storax BV te Zwijndrecht wel een oplossing. Van de meest toegepaste ASM-profielen beschikt het bedrijf over een testrapport van TNO. Elk profiel heeft ook zijn eigen hoekoplossing.

Reageer op dit artikel