nieuws

VeBIT geeft eerste bedrijven erkenning veiligheidskeuring

bouwbreed Premium

De Verenigde bedrijven Intern Transport heeft Gunco BV, Rotterdam en Van de Kreeft Vorkheftrucks BV, Utrecht als eerste twee leden erkenning gegeven voor het uitvoeren van VeBIT veiligheidskeuringen. Uit beoordeling door Aboma+ Keboma is gebleken dat beide bedrijven tegemoet komen aan de, door VeBIT aan keurende leden, gestelde eisen.

Voor de erkenning tot uitvoeren van VeBIT veiligheidskeuringen dienen bedrijven onder meer te voldoen aan eisen gebaseerd op de ISO norm 9003. Na de erkenning wordt elk bedrijf door Aboma+ Keboma jaarlijks getoetst op keuringsdeskundigheid. Aan de hand van steekproeven door Aboma + Keboma toezicht gehouden op de uitgevoerde keuringen. Bij VeBIT zijn 65 bedrijven aangesloten die mobiel intern transport verkopen, verhuren en onderhouden.

Reageer op dit artikel