nieuws

Personalia A.J. Driesprong: “In de bouw wordt kwaliteit anders beleefd.”

bouwbreed Premium

Per 1 december is de heer A.J. (Arie) Driesprong (46) benoemd tot adjunct-directeur financien van aannemingsmaatschappij Panagro BV. Driesprong was eerder controller bij Center Parcs NV. Hij volgt A. de Knikker op.

Driesprong: “Het is min of meer toeval dat ik in de bouw terecht ben gekomen. Ik zat in de wat specialistische controllers-hoek bij Center Parcs, terwijl ik eigenlijk iets algemeners wilde. Als je die wens hebt, moet je dat voor je vijftigste doen, anders is het te laat.”

Driesprong had wel al enige affiniteit tot de bouw. “Voor ik twaalf jaar geleden bij Center Parcs kwam werkte ik als hoofd administratie bij een betonfabriek.” Het verschil tussen de recreatiesector en de bouw is volgens hem bijzonder groot. “Een bedrijf als Center Parcs heeft alles in eigen beheer: van huisjes tot horeca. Je moet de klant in drie dagen tijd aan je binden door kwaliteit te bieden. In de bouw wordt kwaliteit heel anders beleefd. De mensen op de werkvloer hebben haast nooit contact met de opdrachtgever, terwijl het in de recreatiesector de ober is die bepaalt of je het naar je zin hebt.”

Reageer op dit artikel