nieuws

Nieuwe lijn takels van IR

bouwbreed Premium

De SL serie rateltakels uit de nieuwe “Silver” lijn van Ingersoll Rand bestaat uit vier typen met nominale hijscapAciteiten van 0,75 tot 6 ton bij een handmatige trekkracht van 31 tot 37 kg. De takels hebben een hijshoogte van 1,5 meter en beschikken over een gemakkelijk bedienbare vrijloop. De greep is met rubben bekleed en het open frame biedt een goede toegang voor reiniging en inspectie. Naast de standaard hijshoogte is elke gewenste hijshoogte leverbaar.

De SM handkettingtakels uit deze zelfde lijn kent zes typen met hijscapaciteiten van 0,5 tot 5 ton. Dit type takel heeft standaard een hijshoogte van 3 meter en een kettinglengte van 2,5 meter. Maar ook voor deze takels is elke gewenste hijs- en bedieningshoogte leverbaar.

Alle takels uit deze Silver lijn zijn opgebouwd uit vernikkelde, verchroomde en verzinkte componenten. Haken en vrijloopknop zijn gefosfateerd en onder- en bovenhaak zijn over 360 gr. draaibaar. De bovenhaak is bovendien zijwaarts kantelbaar.

Twee modellen takels uit het nieuwe IR Silver programma.

Reageer op dit artikel