nieuws

Drie handboeken over glas

bouwbreed Premium

Gevel Consult, adviesbureau voor glas- en geveltechniek, uit Woerden heeft drie nieuwe handboeken uitgebracht met gegevens van glassoorten en glasproducten die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. ‘Glasmerken-lexicon’ bevat 593 glasproducten, onderverdeeld in 60 glassoorten en een glasproductenoverzicht van 125 fabrikanten.

In ‘Zonwerende glassoorten – glasprestatieoverzicht 1996’ zijn 1030 verschillende zonwerende ruiten opgenomen met vermelding van technische specificaties, ZTA-, LTA-, LRA-, EA- en U-waarde en bijzonderheden over coatingzijde, spouwvulling en bijpassend glas.

‘Warmtereflecterende glassoorten, geluidisolerende glasconstructies en brandwerende glassoorten’ bevat alle relevante technische gegevens van HR-glas per merk, 240 glasconstructies met hun geluidisolatiewaarden en alle leverbare brandwerende glassoorten.

De handboeken kosten respectievelijk f. 78, f. 62 en f. 52 exclusief BTW.

Reageer op dit artikel