nieuws

Drie handboeken over glas

bouwbreed

Gevel Consult, adviesbureau voor glas- en geveltechniek, uit Woerden heeft drie nieuwe handboeken uitgebracht met gegevens van glassoorten en glasproducten die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. ‘Glasmerken-lexicon’ bevat 593 glasproducten, onderverdeeld in 60 glassoorten en een glasproductenoverzicht van 125 fabrikanten.

In ‘Zonwerende glassoorten – glasprestatieoverzicht 1996’ zijn 1030 verschillende zonwerende ruiten opgenomen met vermelding van technische specificaties, ZTA-, LTA-, LRA-, EA- en U-waarde en bijzonderheden over coatingzijde, spouwvulling en bijpassend glas.

‘Warmtereflecterende glassoorten, geluidisolerende glasconstructies en brandwerende glassoorten’ bevat alle relevante technische gegevens van HR-glas per merk, 240 glasconstructies met hun geluidisolatiewaarden en alle leverbare brandwerende glassoorten.

De handboeken kosten respectievelijk f. 78, f. 62 en f. 52 exclusief BTW.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels