nieuws

Bungalowpark kan worden uitgebreid

bouwbreed

Er ligt vanaf heden een rechtsgeldig bestemmingsplan op grond waarvan het Bungalowpark Hoge Hexel in Wierden uitgebreid kan worden met 100 vakantiewoningen. Dat is bekend geworden bij de Raad van State in Den Haag.

In het park staan nu reeds 100 huisjes. Omwonenden vinden dat het zo wel genoeg is. Zij menen dat het landschap op onaanvaardbare wijze wordt aangetast als het bungalowpark in omvang verdubbelt. Daarom vroegen zij schorsing van het nieuwe Wierdense bestemmingsplan Hoge Hexel II, dat in de uitbreidingsplannen voorziet.

Behandelend rechter J. de Vries van de Raad van State heeft echter geen aanleiding gezien om op dit verzoek in te gaan. Het bungalowpark wordt geexploiteerd door Weelink’s Bouwbedrijf uit Ommen.

Reageer op dit artikel