nieuws

Werknemers Archeon als koeriers in actie

bouwbreed Premium

De ondernemingsraad van het themapark Archeon heeft gisteren twintig medewerkers als koeriers uit het verleden het land in gestuurd. Hij wil zo op redacties van landelijke en regionale dagbladen zijn standpunt bekend maken omtrent het in de problemen geraakte park. De in groepen verdeelde koeriers uit de prehistorie, de Middeleeuwen en de Romeinse tijd leverden persoonlijk een persverklaring af bij de redacties.

Daarin roepen zij de ABN Amro Bank en de gemeente Alphen op de onderhandelingen voort te zetten en snel een goede oplossing te vinden. De bank draaide vorige week de geldkraan dicht en de gemeente besloot niet meer mee te werken aan een reddingsplan. De or hoopt dat beide partijen hun vertrouwen in Archeon herwinnen en de mogelijkheid verschaffen door te gaan met een vernieuwd park.

Reageer op dit artikel