nieuws

Ubbink verkoopt deel Keppel Kunststoffen

bouwbreed

De directie van Ubbink NV voert overleg met J.M. ten Tije over overname van een belangrijk deel van de activiteiten van Keppel Kunststoffen BV in Doetinchem. Verwacht wordt dat hierover overeenstemming zal worden bereikt.

De overname betreft de activiteiten vlieringtrappen, daglichtconstructies en prefab polyester bouwdelen. De heer Ten Tije, die vanaf 1993 bijna tien jaar bij Keppel heeft gewerkt, zal deze activiteiten onderbrengen in een vennootschap die de naam Keppel Kunststoffen zal dragen en gevestigd blijft in Doetinchem. Daarbij zullen 13 van de 25 werknemers worden overgenomen. De niet herplaatsbare medewerkers van Keppel, negen vaste en drie tijdelijke krachten, worden ontslagen. Hiertoe wordt een sociaal plan opgesteld.

De resterende activiteit van Keppel Kunststoffen, bouwaccessoires, zal worden overgedragen aan Ubbink Nederland bv in Doesburg. De naam zal dan worden gewijzigd.

Reageer op dit artikel