nieuws

Timmerman krijgt Ir. Noordhofprijs

bouwbreed

De bedrijven die aangesloten zijn bij de Eindhovense Fabrikantenkring hebben 21 vaklieden voorgedragen voor de Ir. Noordhofprijs. De genomineerden hebben allemaal een bedrag van f. 500 ontvangen. Drie werknemers die uitzonderlijke prestaties hebben geleverd krijgen daarnaast een beeldje ‘De vakman’. Dit jaar viel ook een bouwvakker in categorie ‘uitzonderlijk’. Het is J. van Asperdt die al 40 jaar als timmerman werkt. Zijn werkgever aannemerij Bunnik BV noemde hem “de allerbeste vakman”. De twee andere uitzonderlijke werknemers zijn modelbouwer A. J. de Fouw en plaatwerker H. Geurts. De prijzen zijn uitgereikt bij de Technische Universiteit Eindhoven.

“De genomineerden moeten voldoen aan een aantal criteria. Ze moeten als vakman de top bereikt hebben, ministens 10 jaar in hun vakgebied werkzaam zijn en als persoon een collegiale en sociale bijdrage leveren aan het arbeidsklimaat binnen het bedrijf”, aldus een toelichting op de prijsuitreiking.

Reageer op dit artikel