nieuws

Nederland praat Filippijnen bij over kustbeheer

bouwbreed Premium

Het ministerie van Verkeer en Waterstaat houdt met de Rijks Geologische Dienst en TNO Grondwater en GeoEnergie op de Filippijnen een symposium over het duurzame beheer en de -ontwikkeling van kustgebieden.

Dat gebeurt tijdens het bezoek dat premier Kok en minister Van Mierlo van Buitenlandse Zaken van 4 tot en met 8 november aan Japan en de Filippijnen brengen.

De Filippijnse ministers van Milieu en Openbare Werken zetten tijdens de bijeenkomst onder meer de gang van zaken in de Baai van Manilla uiteen.

Nederlandse organisaties en bedrijven wijzen de gastgevers op hun kennis en ervaring die de duurzame ontwikkeling en beheer van kustgebieden ke bevorderen. Ir. R. Waterman, bedenker van het gelijknamige plan voor de landaanwinning voor de kust tussen Hoek van Holland en Den Haag, zal nader ingaan op zijn bevindingen.

Reageer op dit artikel