nieuws

Nat en droog zagen met Duo muurzaag

bouwbreed Premium

Benetiere Nederland BV uit Breda heeft een nieuwe muurzaag ontwikkeld die gebruiksvriendelijker en veiliger is dan de conventionele muurzaagmachines.

Door zijn speciale constructie blijft het zaagblad van de Duo muurzaag tijdens het zagen geheel omsloten waardoor geen water en stof rond kan vliegen. Met de nieuwe zaag kan zowel met als zonder waterkoeling worden gezaagd doordat gezaagd wordt met laser-gelaste diamantzagen met een maximum diameter van 300 mm. De zaagdiepte is instelbaar tot 120 mm.

Op de zaagmachine kan een stof/waterafzuiging worden aangesloten ( doorsnede 40 mm). Hierdoor blijft de ruimte waarin gezaagd wordt nagenoeg schoon hetgeen deze zaagmachine zeer geschikt maakt voor renovaties en verbouwingen.

De Duo is uitgerust met een 2.000 Watt sterke motor en meet 365 x 290 x 330 mm (l x b x h). Het gewicht bedraagt 8,5 kg.

Een metalen koffer voor het opbergen van de machine en de zaagbladen maakt de set compleet.

Reageer op dit artikel