nieuws

Kranen hebben middenstuk in kleur

bouwbreed Premium

Dornbracht heeft zijn badkamerkranen uitgebreid met de Meta Luce. Ze zijn voorzien van kunststof half transparante, gematteerde kraanlichamen in wit, oranje, geel, groen of blauw. Dat geldt tevens voor de hendels die in dezelfde kleuren als het kraanlichaam zijn uitgevoerd. De kraanlichamen en de hendels zijn gemaakt van 100% te recyclen polypropyleen.

Het verchroomde messing armatuur ‘schijnt’ door het kunststof heen. De hendelkop, de uitloop evenals de voet van de kraan blijven in de verchroomde uitvoering in het zicht. Dornbracht GmbH en Co. KG te Iserlohn in de Bondsrepubliek, in Nederland vertegenwoordigd door Burgmans Agenturen BV te Capelle a/d IJssel, levert de kranen in gelijksoortige uitvoering voor de wastafel, bidet, bad en douche. Er zijn kranen voor op- en inbouw.

Reageer op dit artikel