nieuws

ISSO publicatie

bouwbreed

Het Instituut voor Studie en Stimulering van Onderzoek op het gebied van gebouwinstallaties (ISSO) heeft een publicatie uitgebracht over de toepassing van warmtepompen in de gebouwde omgeving. In de publicatie is een programma van eisen opgenomen. het ontwerp van installaties met deze pompen, de besteksuitwerking, realisatie en prijsvorming.

Tevens wordt er aandacht in het handboek aan onderhoud, gebruik van de installatie, maar ook de sloop na het functioneren aan bod, hoewel over dit onderwerp nog maar weinig bekend is. De uitgave behandelt mechanische warmtepompen met elektro- en gasmotoren en de gasgestookte thermisch absorptiewarmtepomp. Het werk omvat tevens zogenaamde ‘beslisbomen’ kengetallen en procedurevormen en meer. Het boek is van belang voor ieder die met installaties voor verwarming en koeling heeft te maken. Intechnium-Woerden

Reageer op dit artikel