nieuws

ING start bouw complex Warschau

bouwbreed

In het centrum van de Poolse hoofdstad Warschau is de eerste steen gelegd voor het winkel/kantorencomplex Holland Park. ING Vastgoed ontwikkelt het po met Holding Wars, het ontwikkelingsbedrijf van Warschau. De investering beloopt zo’n f. 85 miljoen. De eerste fase van het po omvat de bouw van 12.500 vierkante meter kantoor.

Hierin komen ING Bank Warsaw, Nationale Nederlanden Polska, ING Barings, Bank Slaski en ING Lease Warsaw. Op de begane grond en de eerste verdieping komt 1400 vierkante meter winkelruimte. Een ondergrondse parkeergarage biedt plaats aan zo’n 100 auto’s. Het werk voor de eerste fase wordt in april 1998 opgeleverd. Nadien volgt de ontwikkeling van 80 luxe-appartementen. M. Swierczynski van het architectenbureau Pro Art uit Warschau en H. van Beek van Atelier Pro uit Den Haag ontwierpen het complex.

Reageer op dit artikel