nieuws

Boiler uitgerust met twee verwarmingselementen

bouwbreed Premium

De Sentry Top elektrische boiler is dusdanig ingericht, dat hij in no time klaar is voor een volgende warme douche. Dat wordt bereikt doordat een tweede element boven in de boiler is geplaatst, waar gewoonlijk het warme tapwater wordt afgenomen. Dit extra element verwarmt het water derhalve op de plaats waar het het meest effectief is, namelijk op de plaats waar het wordt afgetapt. Zodra het water daar de gewenste tapwatertemperatuur heeft bereikt, wordt automatisch overgeschakeld op het element onderin de boiler. Dat betekent in de praktijk, dat er bijna altijd voldoende warm tapwater ter beschikking staat van de gebruikers, ook tijdens de spitsuren van het douchegebruik in de ochtend.

De boiler die door Sentry Homart Europa BV te Zwanenburg is te leveren met een tankinhoud van 115, 150, 190, 250 en 300 liter, is behalve in huishoudens ook voor andere doeleinden te gebruiken. Daarbij valt te denken aan bedrijven waarin veel warm water omgaat zoals, schoonmaakbedrijven, zuivelfabrieken en dergelijke. Alle boilers zijn inwendig twee keer geemailleerd en met een dikke laag polyurethaanschuim geisoleerd. Daardoor is er weinig kans op corrosie en een minimaal warmteverlies. Bij grotere capaciteiten zijn meerdere boilers toe te passen door ze in cascade te schakelen. De boilers zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Reageer op dit artikel