nieuws

Bezoek bouwplaats spoorverbinding luchthaven Zaventem

bouwbreed Premium

De Belgische Betongroepering (BBG) houdt op 20 november een middagbezoek aan de bouwplaats van de spoorverbinding tussen de spoorlijn Brussel-Leuven en de terminal van de luchthaven Zaventem. Er worden een tunnel van ongeveer 1 kilometer en een ondergronds station aangelegd.

De ruwbouw en een deel van het station worden uitgevoerd door de Tijdelijke Vereniging ‘Zaventem Tunnel’, een samenwerking van NV Maatschappij voor Bouw- en Grondwerken M.B.G.,

NV Aannemingsmaatschappij C.F.E., NV C.E.I.-Construct en NV Ondernemingen Jan de Nul. Voorafgaand aan het bezoek worden drie lezingen gehouden en een videofilm vertoond. Dat gebeurt in het Sheraton Brussels Airport Hotel te Zaventem.

Inlichtingen over het bouwplaatsbezoek zijn te verkrijgen bij het secretariaat van de BBG, tel. +32 2 6455211, fax +32 2 6400670.

Reageer op dit artikel