nieuws

Betrouwbare bouwmachines noodzakelijk

bouwbreed Premium

De bouw is een van de branches, die gebaat zijn bij op betrouwbaarheid gericht onderhoud (‘Reliability-centred Maintenance’, RCM). In de bouw wordt immers veel met machines en apparaten gewerkt. Het kost tijd en geld als zij niet betrouwbaar functioneren. Ook de veiligheid of belasting van het milieu ke in het geding komen.

SQL Systems te Rotterdam introduceert RCM2, een systeem voor betrouwbaarheidsgericht onderhoud. Volgens SQL Systems gaat het om een radicaal vernieuwde visie op onderhoud. Traditionele onderhoudsmethoden werken vaak niet alleen averechts, maar ke zelfs gevaarlijk zijn. RCM2 biedt niet alleen veiligheid, maar ook lage onderhoudskosten, aldus SQL Systems. Bij het systeem hoort een driedaagse cursus over het toepassen van RCM2. De cursus wordt gehouden van 19 tot en met 21 november te Rotterdam en van 26 tot en met 28 november te Zutphen.

Reageer op dit artikel