nieuws

Valkenburg stelt opdracht Baars uit

bouwbreed

B en W van Valkenburg hebben de opdracht tot onderhoud van enkele wegen, die verstrekt is aan Wegenbouwbedrijf Baars BV te Landgraaf, hangende een onderzoek, met een week opgeschort. Het college vermoedt dat de vijf deelnemende bedrijven aan de aanbesteding, te weten Baars, Vissers te Maastricht, Janssen en de Jong uit Horst, Versluys in Roermond en het Nieuwegeinse Rapid, twee dagen voor de aanbesteding overleg hebben gehad.

B en W hebben het vermoeden van ‘doorgestoken kaart’ aanhangig gemaakt bij justitie in Maastricht. Justitie stelt een onderzoek in. B en W beraden zich momenteel over de gehanteerde vorm van aanbesteden. De commissie Financien buigt zich over het huidige beleid en een mogelijke aanpassing hiervan.

Reageer op dit artikel