nieuws

Uniforme codering onderwerp van nationaal congres

bouwbreed Premium

Op 3 oktober vindt in het Nederlands Congresgebouw te Den Haag het Nationale EAN-congres 1996 plaats. Het wordt georganiseerd door EAN Nederland, de organisatie die de invoering van het internationale EAN-systeem in ons land begeleidt.

Het EAN-systeem biedt een uniforme codering voor artikelen, verpakkingen, verzendingen en bedrijfsadressen. Bij EAN Nederland zijn meer dan 3500 bedrijven aangesloten uit 30 branches. Een van die branches is de bouw.

Tijdens het EAN-congres worden lezingen gegeven over algemene onderwerpen en parallelsessies gehouden over branchegerichte zaken. ’s Middags zijn er onder andere sessies voor de bouw-, de metaal- en de installatiesector. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan EDI, de norm voor de elektronische uitwisseling van digitale berichten.

Naast het EAN-congres wordt een informatiemarkt gehouden. De toegang tot de beurs en de informatiemarkt is gratis.

Informatie is te verkrijgen bij M. van der Heide-Den Boef van EAN Nederland, tel. 020 5113820, fax 020 5113830.

Reageer op dit artikel