nieuws

Uitgesloten aannemer toch betrokken bij aanbesteding

bouwbreed

Het Roermondse aannemersbedrijf Versluys Limburg, dat door het gemeentebestuur van Valkenburg wegens geheime prijsafspraken was uitgesloten voor deelname aan een wegenbouwopdracht, is indirect toch bij de aanbesteding betrokken. Valkenburg wil de opdracht over twee weken gunnen aan Embetec uit Uithoorn. Embetec blijkt echter een werkmaatschappij waarvan Versluys Limburg 20 procent van de aandelen in bezit heeft.

Burgemeester C. Nuijtens van Valkenburg was daarvan niet op de hoogte. B en W willen echter de opdracht, een aantal wegen in Valkenburg voorzien van een beton- en slijtlaag, aan Embetec gunnen. “We hebben in Valkenburg niemand in de ban gedaan”, zegt een woordvoerster van de gemeente. “Embetec is een gerenommeerd bedrijf dat goede mensen uitzoekt om werk uit te voeren.”

Reageer op dit artikel