nieuws

Scanner digitaliseert A0-formaat in 15 seconden

bouwbreed

De Deense fabrikant Contex Scanning Technology heeft een scanner ontwikkeld, waarmee een tekening van A0-formaat in slechts 15 seconden gedigitaliseerd kan worden.

Dat is mogelijk dankzij de bijzonder snelle ingebouwde processor en de 32-bits techniek. Tijdens het scannen wordt ‘vervuiling’ van de tekening verwijderd. De breedte en de lengte van de tekening worden automatisch vastgesteld, zodat de gebruiker niet meer per ongeluk te veel of te weinig kan scannen. Een afwijkende tekening kan automatisch op het eerstvolgende, grotere formaat worden gezet. Contex brengt een complete serie scanners op de markt, met resoluties van 400 tot 1800 DPI. Zij worden in Nederland geleverd door Repromat BV te Velserbroek.

Reageer op dit artikel