nieuws

Plegt-Vos Bouwgroep BV

bouwbreed

Vastgoedontwikkeling

ù Plegt-Vos

Vastgoedontwikkeling BV Vastgoedontwikkeling Verkoop Wonen ù Plegt-Vos Obdeijn Vastgoedontwikkeling BV ù De Woonmaat Vastgoedbemiddeling BV ù poontwikkeling woningbouw ù poontwikkeling commercieel vastgoed ù verkoop eigen woningconcepten ù infohuis Uitvoerende bouw ù Plegt-Vos Bouw BV ù Plegt-Vos Wonen BV ù Plegt-Vos Stoffels Bouw BV ù Van Gisteren Aannemingsbedrijf ù Plegt-Vos Bau GmbH ù utiliteitsbouw ù woningbouw ù renovatie ù restauratie ù beheer ù onderhoud

Infrastructuur en milieu ù Plegt-Vos Wegenbouw BV ù Envinex Milieutechniek BV ù grondwerk ù straatwerk ù rioleringen ù bodemsanering ù grondreiniging ù grondwatersanering ù afvalstoffenverwerking

Handel en toelevering ù Balderhaar BV

Zandexploitatie

Megamix mortels ù Plegt-Vos Houtindustrie BV ù Plegt-Vos Materieel BV ù Plegt-Vos Transport BV ù winning en levering van vul-, metsel- en voegzand ù winning, productie en levering van metselmortels ù timmerfabriek ù toelevering prefab onderdelen ù materieelverhuur ù transport

Reageer op dit artikel