nieuws

Nieuwe Kluweruitgave over interne logistiek

bouwbreed Premium

Bij Kluwer Bedrijfswetenschappen uit Deventer is het boek Toegepaste Interne Logistiek verschenen. Logistiek staat als vakgebied al vele jaren in de belangstelling. Daarmee is ook de aandacht voor deelgebieden van de logistiek toegenomen. Interne Logistiek, de goederenstroombehandeling binnen de bedrijfsmuren, is een belangrijk deelgebied van de integrale logistiek. Vele bedrijven onderschatten nog vaak het belang van een optimale interne logistiek, met als gevolg geen efficiente goederenbehandeling, kapitaalintensieve magazijnen en distributiecentra, verhoogd ziekteverzuim onder magazijnpersoneel, het niet volledig benutten van orderverzamelsystemen, enz.

De uitgave Toegepaste Interne Logistiek gaat uitgebreid in op de functionele aspecten van systeemcomponenten, managementtechnieken en werkzaamheden binnen de interne logistiek. In welke situatie zijn ze toepasbaar en, niet minder belangrijk, welke resultaten zijn ermee te behalen.

De auteur, G.W. Esmeijer, is reeds 24 jaar werkzaam in een adviserende functie binnen de interne logistiek. De laatste 14 jaar heeft hij zijn eigen onafhankelijk adviesbureau. Daarnaast publiceert hij in diverse uitgaven op het gebied van logistiek.

Onder het ISBN-nummer 90 267 2419 5 is het boek, dat 352 pagina’s omvat, tegen een prijs van f. 82,50 verkrijgbaar bij de boekhandel.

Reageer op dit artikel