nieuws

KooiAap levert vijfduizendste heftruck

bouwbreed

Afgelopen week verliet bij Kooi BV in Vrouwenparochie fabrikant van de meeneemheftrucks met de naam KooiAap het vijfduizendste exemplaar de fabriek. Tijdens de feestelijkheid rond het bereiken van deze mijlpaal werd de machine door adjunct-directeur Willem van Genkel van Verdouw Gouda BV Hout- en Bouwprodukten voor het wegwerk ‘gedoopt’.

Mathieu Tijskens, directeur van Kooi BV had bij deze gelegenheid de taak op zich genomen de sleutels van de vijfduizendste heftruck zelf aan de nieuwe eigenaar te overhandigen.

De desbetreffende machine is een 3-wiel aangedsreven 4-weg ZRTV, die door Verdouw zal worden ingezet voor de distributie van hout- en plaatwerk dat vaak als last in lengten tot 5 meter over onverhard bouwterrein en door smalle toegangsdeuren moet worden aangevoerd. Met deze 5000 KooiAap beschikt Verdouw thans over drie van deze machines.

De heer Van Genkel van Verdouw Gouda BV met de champagne fles in de aanslag voor de doop van de vijfduizendste KooiAap heftruck.

Reageer op dit artikel