nieuws

Den Haag introduceert nieuw verkeersbord

bouwbreed

Het centrum van Den Haag waar in rap tempo gewerkt wordt aan een nieuw kloppend hart is juist door het enorme aantal bouwputten voor zelfs de meest doorgewinterde automobilist nauwelijks toegankelijk. Laat staan dat je er even gemakkelijk om heen rijdt.

Om die automobilist nu zonder stress en/of kleerscheuren rond de ellende te leiden, heeft Den Haag een nieuw verkeersbord geintroduceerd. De boodschap van dit bord met daarop CentrumRING is vooral bedoeld voor automobilisten die het centrum van Den Haag naderen, maar daar eigenlijk niet moeten zijn. Het nieuwe bord wijst hen erop dat er een route is die om het centrum heen leidt. Doel van deze borden die natuurlijk in de Haagse kleuren groen en geel zijn uitgevoerd, is het beperken van onnodig doorgaand verkeer en zoekverkeer in het centrum. Een en ander moet vervolgens weer de bereikbaarheid van het Haagse centrum verbeteren.

Reageer op dit artikel