nieuws

Bouwjaarbeurs in Deense Herning groeit in omvang

bouwbreed Premium

In het Deense Herning in Jutland wordt van 17 tot en met 21 september de beurs voor bouw en industrie, de HI-Messe ’96, gehouden. De beurs biedt onderdak aan 700 exposanten. Zij presenteren producten van ruim 3000 verschillende bedrijven op een areaal van 5 hectare in en om de jaarbeurshallen van Messecenter Herning.

De HI-Messe is daarmee ten opzichte van de laatst gehouden beurs in 1994 met 20 procent in omvang gegroeid en afficheert zich als de grootste manifestatie op dit gebied in Scandinavie. De beurs is opgedeeld in een zestal secties voor respectievelijk bouw en gereedschappen, waterleiding en sanitair, grondwerk en plantsoenen, brand- en inbraakbeveiliging, elektriciteit alsmede communicatie, automatisering en kantoorinrichting. Er worden 60.000 bezoekers verwacht. In 1994 waren dat er ruim 55.000.

Reageer op dit artikel