nieuws

Skyworks opent vestiging voor regio Arnhem/Nijmegen

bouwbreed

Met ingang van 2 september 1996 heeft Skyworks BV, leverancier van professioneel klimmateriaal, steigers, hoogwerkers en hangbruginstallaties, er een zevende vestiging bij. Op die datum opent de onderneming voor de regio Oost Nederland, een nieuw ondersteuningspunt in Arnhem. Daarmee wordt het huidige district ‘Skyworks Zwolle’ opgesplitst. Het op het Arnhemse industrieterrein ‘Rijkerswoerd’ gevestigde bedrijf moet klanten in de regio Arnhem en Nijmegen nog sneller en beter gaan bedienen. Tot vestigingsmanager is aangesteld Jaap de Klerk afkomstig van de vestiging Zwolle, die actief blijft op het gebied van acquisitie en relatiebeheer.

Skyworks levert een programma van aluminiumrolsteigers, vouwsteigers en schilderstellingen, alsmede hydraulische hoogwerkers, aluminium hangbruginstallaties en ladders en trappen. Het hoofdkantoor van Skyworks is gevestigd in Rotterdam.

Reageer op dit artikel