nieuws

Primaire cursus banden en wielen goedkoper geworden

bouwbreed

In het nieuwe studiejaar 96/97 wordt de prijs van de SVOB-cursus Basiskennis Banden en Wielen behoorlijk verlaagd. Dit is een van de initiatieven van het Fonds Collectieve Belangen voor de Banden- en Wielenbranche om te komen tot verbetering van de basiskennis binnen de gehele bedrijfstak.

Deze vierdaagse, praktijkgerichte cursus is een brede en degelijke primaire cursus voor medewerkers in zowel technische als commerciele functies die beroepsmatig of bedrijfsmatig met wielen en banden van doen hebben. De SVOB cursussen worden gegeven in het nieuwe Kenniscentrum voor de Banden- en Wielenbranche dat vanaf oktober aanstaande in Leiden is gevestigd. Bedrijven die ingeschreven zijn bij het FCB en hun werknemers komen direct in aanmerking voor de lagere prijs bij inschrijving voor deze cursus. Daarnaast hebben VACO-leden de extra ledenkorting.

Nadere informatie over SVOB-cursussen is verkrijgbaar bij SVOB, telefoon 071 – 3619217.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels