nieuws

NVOB geeft bouwgids voor Duitsland uit

bouwbreed

Het NVOB geeft met steun van VROM een nieuwe handleiding ‘Bouwen in Duitsland’ uit. De eerdere versie stamt uit 1990. De handleiding brengt ondernemers in de bouwnijverheid op het juiste pad voor het aannemen en uitvoeren van werk in de bondsrepubliek. De gids geeft inzicht in de structuur, samenstelling, kenmerken en cultuur van de Duitse bouwmarkt.

De inhoud bevat tevens een inventarisatie waarmee een bouwer kan vaststellen of het bedrijf voldoet aan de eisen die grensoverschrijdend werk stelt. Aan de orde komen ook de juridische, fiscale en administratieve wetten en regels voor buitenlandse ondernemers. Het NVOB brengt leden f. 73,60 in rekening voor de gids terwijl niet-leden f. 95,30 betalen.

Nadere inlichtingen verstrekt de organisatie via telefoon 035-5427911.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels