nieuws

Mecalac modellen direct aan het werk gezet

bouwbreed Premium

Niet alleen het moderne design van de machines, maar vooral de technische verbeteringen waardoor onder meer de bediening sterk is vereenvoudigd, waren reden voor de belangstelling voor de gloednieuwe Mecalac modellen 12 MXT en 14 MXT die importeur THS BV Vlaardingen onlangs op de Technische Kontaktdagen introduceerde.

Maar bij belangstelling alleen, is het niet gebleven. Kort geleden kon importeur Sanders BV de eerste exemplaren van beide typen bij hun nieuwe eigenaar afleveren. Zo werd de eerste Mecalac 12 MXT in het werk op de Bloemenveiling te Honselersdijk geleverd aan aannemingsbedrijf Kroes BV uit Maasland, terwijl het tweede exemplaar door Aannemingsbedrijf Stienstra en van de Wal v.o.f. in IJlst in gebruik werd genomen.

Het eerste exemplaar van de zwaardere 14 MXT gaat binnenkort naar Van Werven BV in Oldebroek, die met zeven Mecalacs in het machinepark al een geruim aantal jaren ervaring heeft met deze universeel inzetbare, multifunctionele machine.

De eerste Mecalac 12 MXT werd op de Bloemenveiling van Honselersdijk in het werk afgeleverd van aannemingsbedrijf Krioes BV te Maasland.

Reageer op dit artikel