nieuws

Twee modellen in Furukawa wielladerlijn

bouwbreed

De nieuwe wielladers 305-E en 320-E die Furukawa in Europa vervaardigt uit Europese componenten zijn onder meer uitgerust met ZF-assen en transmissies, Linde hydraulische pompen en Cummins of Deutz dieselmotoren. De 305-E is een gelede wiellader met een motorvermogen van 53 pk, een massa van 5 ton en een standaard bakinhoud van 1000 liter. De vier wielen worden hydrostatisch aangedreven. In de ruime en stille cabine is het stuurwiel verstelbaar opgesteld. Een hydraulisch snelwisselsysteem draagt zorg voor eeen gemakkelijk verwisselen van de op deze machine te gebruiken werktuigen.

De 320-E heeft een gewicht van 10.300 kg en wordt aangedreven door een 118 pk dieselmotor.

Een 2000 liter bak is standaard anwezig. De wiellader wordt bediend door middel van een servogestuurde joystick met ingebouwde rijrichtingschakelaar. De ingebouwde oliebadremmen zorgen voor een onderhouds- en storingvrij

Reageer op dit artikel