nieuws

Tegellijm met hoge aanvangshechting

bouwbreed Premium

Henkel Nederland BV uit Nieuwegein heeft een tegellijm op de markt gebracht die zich volgens het bedrijf kenmerkt door een zeer lichte verwerking en een bijzonder hoge aanvangshechting. De nieuwe Ceramit CM 16 Tegellijm Plus kan binnen en buiten worden gebruikt en is ook geschikt voor verlijming van grote formaat tegels en harde isolatieplaten. De lijm kan worden toegepast op vrijwel alle steenachtige, minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, kalkzandsteen en prefab elementen.

Bij gebruik buiten moet de lijm elastischer worden gemaakt door toevoeging van Ceroc CC 83 Elastik-emulsie. Deze toevoeging is ook nodig voor het lijmen van tegels op bijvoorbeeld voorbehandelde wanden en vloeren, andere tegels, gipskarton en vloeren met vloerverwarming.

Reageer op dit artikel