nieuws

Tebodin bouwt colafabriek in Oekraine

bouwbreed

Tebodin, Consultants en Engineers in het Oekrainse Kiev, heeft van Coca Cola opdracht gekregen voor de bouw van een fabriek in de regio Brovarij nabij Kiev.

Het complex beslaat een oppervlak van 20.000 vierkante meter en vergt een investering van zo’n f. 68 miljoen. Het werk begint in augustus en wordt in de zomer van 1997 opgeleverd. Tebodin verzorgt het pobeheer en de ontwerpen, vraagt de vergunningen aan en ziet toe op de leveranciers en aannemers.

Coca Cola selecteerde het bureau ook voor het ontwerp van eventuele nieuwe investeringen in Oekraine en Wit-Rusland. Tebodin treedt in deze regio voorts op voor onder meer de Wereldbank, de Europese Commissie en verschillende internationale bedrijven. Het werk bestaat bijvoorbeeld uit energie- en milieustudies en de nieuwbouw en renovatie van fabrieken en kantoren.

Reageer op dit artikel