nieuws

Symposium over bitumen en asfalt

bouwbreed

In ‘De Flint’ in Amersfoort zal op donderdag 14 november het congres ‘Bitumen en asfalt’ worden gehouden. Evenals het in mei gehouden internationale congres in Straatsburg zal dit congres voor asfalttechnologen in het teken staan van ‘Innovatie in de asfaltwegenbouw’. De in Straatsburg onderwerpen zullen worden behandeld en de daar opgedane kennis zal worden vertaald naar de Nederlandse omstandigheden. In vier inleidingen zullen de volgende onderwerpen aan de orde komen: onderhoud van asfaltwegen, veiligheid en gezondheid, functionele eigenschappen van asfaltmengsels, functionele eigenschappen van bindmiddelen.

De organisatie van het congres is in handen van Benelux Bitume, C.R.O.W, DWW, VBW Asfalt en de TU Delft.

Inlichtingen: Benelux Bitume, telefoon 0182-533055.

Reageer op dit artikel