nieuws

Ruim 18 miljoen voor energiebesparende innovaties industrie

bouwbreed Premium

Het ministerie van Economische Zaken stelt f. 18,4 miljoen beschikbaar voor de stimulering van investeringen in energiebesparing in de industrie. Dat heeft minister Wijers van Economische Zaken gisteren bekendgemaakt. In totaal is dit jaar 20 miljoen beschikbaar voor studie- en investeringspoen tezamen.

In de nu geopende inschrijving op basis van een ministeriele regeling ke subsidieaanvragen worden ingediend voor demonstratie- en marktintroductiepoen. Deze moeten bijvoorbeeld betrekking hebben op energiebesparing in industriele productieprocessen via procesvernieuwing. Industriele bedrijven, maar ook samenwerkingsverbanden van bedrijven, ke tot en met 28 oktober hun aanvragen indienen.

Reageer op dit artikel