nieuws

Nederlandse bouwer voor Antillen naar Olympische Spelen

bouwbreed

De 39-jarige in Amsterdam geboren Paul Dielemans doet voor de Nederlandse Antillen mee aan het olympisch zeiltoernooi in Savannah.

Dielemans woont al 12 jaar op St. Maarten, waar hij in de bouw werkt. In een zeilboot stak hij destijds de Atlantische Oceaan over. “Het was liefde op het eerste gezicht. Vanaf het moment van aankomst wist ik dat ik hier nooit meer weg zou gaan”, zo zegt hij.

Hij meent voldoende kwaliteiten in huis te hebben om in Atlanta tenminste een goede indruk te maken. Als bewijs toont hij vol trots de bronzen medaille die hij drie jaar geleden won bij de Centraal-Amerikaanse en Caraibische Spelen. De Antillen vaardigen in totaal zeven sporters af naar de Olympische Spelen.

Reageer op dit artikel