nieuws

Teleac geeft cursus interieurarchitectuur

bouwbreed

In een cursus van acht televisieprogramma’s laat Teleac zien hoe interieurontwerpen tot stand komen. Ontwerpers maar ook bewoners komen daarbij aan het woord. Begrippen die centraal staan zijn onder andere ruimte, kleur, verlichting en materiaal. Ook de geschiedenis komt daarbij aan bod. De cursus wordt afgesloten met een programma over bijzondere interieurs.

De cursus is samengevat in het boek ‘Interieurarchitectuur’. Het eerste deel daarvan geeft een cultuurhistorische beschouwing over de ontwikkeling van bouwen en wonen in de laatste honderd jaar. Het tweede deel geeft praktische voorbeelden hoe woonwensen te formuleren, plattegronden te lezen en te tekenen.

Het boek kost f. 79,00 en is te bestellen bij Teleac, tel. 030-2946946. De tv-uitzendingen zijn vanaf 8 september wekelijks van 18.10 tot 18.40 uur te zien op TV2.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels