nieuws

Speciale coating voor fietspaden

bouwbreed Premium

Polybouw Protection BV uit Rijssen heeft een nieuwe coating op de markt gebracht voor fietspaden. Deze Poly-cryl fietspademulsie is met name bedoeld voor toepassing op kruispunten of rotondes en op andere plaatsen waar het autoverkeer fietspaden kruist. Traditionele coatingsystemen ke op die plaatsen volgens het bedrijf snel wegslijten.

De coating bestaat uit twee componenten: een katalysator en reactief methacrylaathars.

Het produkt kan op praktisch alle ondergronden worden aangebracht met een vlakspaan in een laagdikte van 2 tot 3 mm. De enige voorwaarde is dat de temperatuur boven het vriespunt is en de ondergrond droog is.

De coating is in diverse kleuren en in fluorescerende uitvoering verkrijgbaar. Voor een betere zichtbaarheid bij nacht kan de aangebrachte laag ook worden ingestrooid met reflexparels.

De emulsie is overigens ook geschikt als bijvoorbeeld anti-slipcoating voor opritten en als vloercoating op parkeerdaken.

Reageer op dit artikel