nieuws

Persluchtlijn Red Rooster uitgebreid

bouwbreed

Importeur Rami te Amsterdam heeft vijf nieuwe persluchtgereedschappen van Red Rooster in zijn leveringsprogramma opgenomen. De persluchtgereedschappen van dit merk zijn alle van Europees fabrikaat.

Een van de nieuwe produkten in het programma Red Rooster is de persluchtkettingzaag van het type RRI-8550. De zaag is uitgerust met een 14 inch zaagblad van het merk Oregon en heeft een toerental van 11.400 per minuut.

De verbeterde versie van de bestaande pneumatische steekzaag van het type RRI-8450 heeft als typeaanduiding RRI-8451. Deze zaag heeft weliswaar dezelfde kenmerken als het nu oude model, maar is voorzien van een sterkere motor. De zaagkop is 360 graden draaibaar. De machine is geluidgedempt en geschikt voor alle, in de markt verkrijgbare, zaagbladen. De maximale zaagcapaciteit is een doorsnede van 530 mm terwijl de machine 800 slagen per minuut maakt.

Hamers

Ook nieuw is de zware hakhamer van het type RRI-4596. Deze hamer heeft een gewicht van 10,6 kg en wordt standaard geleverd met een beitelhouder. De beitelinsteek is zeskant en meet 22 x 82 mm en de machine maakt 1590 slagen per minuut.

De verbeterde versie van de hakhamer RR-4021/2 is het type RRI-4021/3. Deze vibratiegedempte hakhamer is nu voorzien van een open handgreep. De hakhamer wordt standaard geleverd met open en gesloten veer.

Stiftslijper

De stiftslijper van het type RRI-3320/L is toegevoegd aan de reeds bestaande serie stiftslijpers. Het nieuwe type is gelijk aan het type RRI/3320 met uitzondering van de verlengde spindel van 115 mm. Deze hoogtoerige slijper is uitgerust met een gedempte achteruitlaat en regulateur. Het apparaat is geschikt voor slijpwerkzaamheden in de industrie, zoals het (na)bewerken van gietijzeren en stalen delen en fijne polijst- en slijpwerkzaamheden. Het stuk gereedschap is uitgerust met een slijpsteen van 40 mm en maakt 20.000 toeren per minuut.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels