nieuws

Op zoek naar dealers voor Belle machines

bouwbreed

Importeur W. de Rooy BV uit Waalwijk verwierf onlangs de verkooprechten van de Belle schrankladers, aggregaten en betonmolens voor de Nederlandse markt. Het Brabantse bedrijf is voor deze machines begonnen met het opzetten van een landelijk verkoopnet van regionale dealers.

Hes Th. Oostenbrug, die voor De Rooy BV de import- en verkoopactiviteiten vanuit een nieuw onderkomen op het industrieterrein ‘de Haven’ in Waalwijk onderneemt zal de Belle machines in Wezep presenteren.

Hij ziet de TKD als een goede gelegenheid om in contact te treden met bedrijven die de Britse schrankladers zien als een interessante aanvulling op het bestaande verkoopprogramma.

De mixers en generatoren zullen via de vakhandel met een dicht net van ondersteuningspunten door het hele land aan de eindgebruikers worden aangeboden.

Reageer op dit artikel