nieuws

Joosten toont functie peilput

bouwbreed Premium

Als aanvulling op de monsternameput die Joosten Kunststoffen bv., Gendt, ontwikkelde voor gebruik bij tankstations, parkeerterreinen en spuitplaatsen, zal dit bedrijf in leidingsystemen, geotextielen en folien voor de gww-sector, op de TKD nu ook een peilput tonen. Ook deze uit kunststof vervaardigde put is bedoeld voor installatie bij tankstations, tankplaatsen enz.

Het geheel bestaat uit een peilbus en de eigenlijke peilput die hierover heen wordt geplaatst. De peilput is vervaardigd uit HDPE en voorzien van een gietijzeren kop. Deze is volledig vloeistofdicht afgewerkt, zodat geen vloeistoffen c.q. bovenwater in het afvoersysteem kan terechtkomen. Met de peilput worden reststoffen opgevangen en door middel van een vaste horizontale verbinding afgevoerd naar de benzine- of olieafscheider.

Reageer op dit artikel