nieuws

Hitachi catalogus 96/97 elektrisch gereedschap

bouwbreed Premium

Van Hitachi Power Tools Netherlands BV is deze maand weer de nieuwe catalogus verschenen. Hierin zijn wederom de elektrische handgereedschappen voor de professionele gebruiker kleurrijk en overzichtelijk opgenomen.

De inhoud van deze uitgave is zeer actueel en noemt alle nieuwe aanvullingen die het afgelopen jaar aan het programma zijn toegevoegd.

De zeer fraai uitgevoerde 110 pagina’s dikke catalogus vermeldt onder meer de twee nieuwe snoerloze slagschroevendraaiers en de snoerloze boorschroefmachines die zijn uitgerust met een nieuwe oplader en een ‘G’-batterij. Onder de haakse slijpers zijn ook de onlangs geintroduceerde machines met sterk verlaagd geluidsniveau te vinden.

Op de omslag van de catalogus prijkt de hak- en breekhamer type H41SA, die is uitgevoerd met een verbeterde handgreep. De afbeelding visualiseert de grote breekkracht van het apparaat in combinatie met een rustige, trillingvrije werking.

Reageer op dit artikel